• " Aangezien wij dan naar het rechtvaardig oordeel Gods tijdelijke en eeuwige straf verdiend hebben, is er enig middel, waardoor wij deze straf zouden
    "
    H.C. Zondag 5 v/a 12 en 13
  • " Dankende den Vader, Die ons bekwaam gemaakt heeft, om deel te hebben in de erve der heiligen in het licht; Die ons getrokken heeft uit de macht der duisternis " Kolossenzen 4 : 12 en 13a

Meer over Nieuws

Stampotmaaltijd ten bate van de opleiding predikanten

02 februari 2018

Op D.V. vrijdagavond 2 februari 2018 hoopt de VV Matthanja een stamppotmaaltijd te organiseren. In een ‘winterse sfeer’ zal er hutspot, boerenkool en zuurkoolstamppot met worst op het menu staan.  

Als toetje yoghurt met verse vruchten. De kosten voor deze avond zijn € 10, p.p., € 5, per kind met een maximum van € 35, per gezin. Inloop vanaf 17.15 uur en begin van de maaltijd om 18.00 uur. Tijdens de inloop kunt u in de hal tegen betaling genieten van een glaasje Gluhwein. Voor de kinderen is er warme chocomel, maar ook de ouderen lusten dat misschien wel……. Gezellig om zo elkaar te ontmoeten voor en tijdens de maaltijd, en dat voor een goed doel!!

Geef u dus snel op bij Nelleke de Waard via de e-mail n.dewaard@kliksafe.nl of telefonisch 489755.

Ook zal er in de hal van de kerk een lijst hangen aan het prikbord waar u zich op kan geven.

De opbrengst is voor de opleiding tot predikant van onze kerk. Hieronder een stukje van de website van het Hersteld Hervormd seminarie: Wie vertelt de komende generaties van Gods grote werken? Als kerk van nu hebben we een grote verantwoordelijkheid voor de kerk van de toekomst! Het Hersteld Hervormd Seminarie heeft de taak om aanstaande theologen een solide, gereformeerde en wetenschappelijke theologische opleiding te bieden. Het seminarie levert zo een belangrijke bijdrage aan de opleiding en vorming van toekomstige predikanten. Op deze manier wordt de kerk voorbereid op de toekomst, met het oog op de volgende generaties. De kosten voor de opleiding van predikanten komen tot nu toe bijna geheel voor rekening van de kerk. De kerk draagt dus niet alleen haar verantwoordelijkheid op inhoudelijk gebied, maar ook op financieel gebied. Daarom organiseren wij als Vrouwenvereniging dus een stamppotmaaltijd in ‘winterse sfeer’. 

  • © hersteld hervormde kerk 2018

Ontwerp en realisatie: