Dagelijks Woord

Meer over Kerkdiensten

Aanmelden kerkdiensten

Om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan zijn er protocollen opgesteld. Deze protocollen zijn voor onze gemeente leidend. Immers, juist wij als christelijke gemeente hebben onze verantwoordelijkheid en dienen een voorbeeld te zijn. Dit geeft beperkingen en ongewone situaties. Wij vertrouwen erop dat u hier volledig begrip voor heeft. Soms zullen maatregelen afwijken van hetgeen in andere gemeenten is geregeld. De oorzaken hiervoor zijn verschillend, maar zijn vooral het gevolg van de grootte van de gemeente en de vorm van de kerkzaal.

Overeenkomstig de RIVM richtlijnen adviseren wij dringend dat kwetsbare en risicovolle groepen (zoals 70 plussers) de diensten niet bijwonen. Mensen met corona-gerelateerde klachten kunnen de kerkdienst niet bezoeken. Zie voor details de gezondheidscheck in het protocol.

Indien u aanwezig wilt zijn bij (een van) de kerkdiensten dient u zich op te geven via deze site. U dient uw naam, e-mailadres, aantal personen op het formulier in te vullen. Ook geeft u daar aan of u uitnodigingen wilt ontvangen voor de ochtenddiensten, de middagdiensten of beide. Vanuit deze lijst zullen voor elke dienst geautomatiseerd uitnodigingen worden verzonden.

 

Het is de bedoeling dat per huishouden 1 keer een aanmelding wordt gedaan. Geef daarbij het maximale aantal personen van uw huishouden door dat een dienst kan en wil bezoeken, inclusief de kinderen en eventuele andere personen die samen met u de dienst bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over het protocol en voor een instructievideo

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit