• " Als zij nu heengingen om te kopen, kwam de bruidegom; en die gereed waren, gingen met hem in tot de bruiloft, en de deur werd gesloten. " MattheĆ¼s 25: 10
  • " Ken Hem in al uw wegen, en Hij zal uw paden recht maken. " Spreuken 3: 6

Meer over Agenda

19:30 Effe praete 2 "Watersnoodramp" (uitzending)

Omdat we elkaar als gemeente in deze tijd niet meer zo vaak kunnen ontmoeten is het idee ontstaan om interviews met gemeenteleden te houden en zo toch weer iets van elkaar te zien en te horen. Deze serie heet: Effe praete.

30 jan2021
Aflevering 1 (met drie gemeenteleden die werkzaam zijn in de hulpverlening) kan nog teruggekeken worden via de Scipio app (onder Nieuws).
Op zaterdag 30 januari a.s. om 19.30 uur wordt aflevering 2 uitgezonden. Hierin praten we met 2 gemeenteleden (dhr. S. Blok en mevr. W. van Oudenaren) over de watersnoodramp van 1953. Een indrukwekkend gesprek met ooggetuigen. Deze aflevering van Effe praete zal dit keer ook worden uitgezonden via de livestream (video en audio) en kerkradio. Ook kan deze uitzending later worden teruggekeken via de Scipio-app.

We hopen dat deze gesprekken zullen bijdragen aan de onderlinge band in de gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u deze mailen naar effe_praete@hhgmiddelharnis.nl

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit