• " En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun; want zij weten niet, wat zij doen. " Lukas 23: 34 a
  • " Wat zullen wij dan tot deze dingen zeggen? Zo God voor ons is, wie zal tegen ons zijn? " Romeinen 8: 31

Meer over Agenda

Kinderappèl -12 GEANNULEERD

Hallo jongens en meisjes, op DV zaterdag 28 maart 2020 organiseert de HHJO weer een appèldag die speciaal bedoeld is voor jou!

28 mrt2020

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud, dan nodigen ze je uit om van 9.45 tot 12.00 uur naar de Rehobôth kerk in Sommelsdijk te komen. Het thema voor deze ochtend is: ‘Bevrijd door het Lam’ Wat je op 28 maart gaat doen? Moet je maar eens kijken op de site van de HHJO: https://www.hhjo.nl/activiteiten/kinderappel

Ook kun je hier als je die nog niet hebt een kleurplaat downloaden en meedoen aan een wedstrijd! Wel is het belangrijk dat je, je hiervoor opgeeft, dit kan tot uiterlijk woensdag 4 maart (dit moet al zo vroeg omdat er een beperkt aantal plaatsen is en: vol is vol!) Opgeven kan bij juf Arianne (tel. 481017 of via ab.koppenaal@tiscali.nl) natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje opgeven (Als je, je opgeeft vergeet dan niet erbij te zetten in welke groep je zit!) Je kunt als je, je hebt opgegeven, zelf op 28 maart naar de kerk komen en wij wachten daar dan op jullie! Ook wordt er deze ochtend een collecte gehouden. We hopen dat we met elkaar een fijne ochtend mogen hebben!! Groetjes van de clubleiding.

  • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit