• " Als een appelboom onder de bomen des wouds, zo is mijn Liefste onder de zonen; ik heb groten lust in Zijn schaduw, en zit er onder, en Zijn vrucht is mijn gehemelte zoet. " Hooglied 2: 3
  • " Want het leven is mij Christus, en het sterven is mij gewin. " Filippenzen 1: 21

Meer over Gemeenteleven

Kinderappeldag 12-

De kinderappèldag op dv. 27 maart 2021 van 13:30 tot 15:00 uur is er speciaal voor jou! Samen met honderden andere kinderen zingen, leren we een Bijbeltekst, luisteren we naar een Bijbelverhaal & doen we een leuke activiteit. Dit jaar hopen we het digitaal met elkaar te volgen. Het thema is 'Bevrijd door het Lam' naar aanleiding van de uittocht uit Egypte. Eigenlijk was dit het thema van 2020, maar door de coronacrisis kon het toen niet doorgaan. 

Als de maatregelen versoepelen hopen we het met alle kinderen van onze gemeente in de kerk te volgen. Is dit niet het geval dan kun je het zelf thuis kijken. Doe je weer mee?!Het is belangrijk dat je je hiervoor opgeeft. Dit kan tot uiterlijk donderdag 4 maart bij Annemieke Oosters aoosters@hhgmiddelharnis.nl Natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje opgeven (zet er wel even bij in welke groep je zit)

Er is ook een kleurwedstrijd. De kleurplaat krijg je van je clubjuf of meester. Deze kun je tot uiterlijk dv. 24 maart 2021 mailen naar: secretariaat@hhjo.nl Doe goed je best en wie weet win jij wel!

 

Ook wordt er deze ochtend een collecte gehouden voor de HHJO.

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit