• " HEERE! als ik Uw rede gehoord heb, heb ik gevreesd; Uw werk, o HEERE! behoud dat in het leven in het midden der jaren, maak het bekend in het midden der jaren; in den toorn gedenk des ontfermens. " Habakuk 3: 2
  • " Zo zeide Israel tot Jozef: Weiden uw broeders niet bij Sichem? Kom, dat ik u tot hen zende. En hij zeide tot hem: Zie, hier ben ik! " Genesis 37: 13

Meer over Agenda

Startdag clubs

Het nieuwe winterseizoen staat voor de deur en dus willen we ook weer beginnen met de clubavonden. Maar voor het zover is hebben we natuurlijk eerst nog de opening!!

03 okt2020

Vanaf groep 4 t/m de leeftijd van 16 jaar ben je van harte welkom op D.V. zaterdag 3 oktober in de Rehobôthkerk in Sommelsdijk.

Zit je in groep 4 t/m 8 dan wordt je om 9.30 verwacht in de Rehobothkerk in Sommelsdijk. Vanaf 9.15 is de kerk voor je open. Nadat we geluisterd hebben naar een verhaal uit de Bijbel hopen we leuke spellen te doen waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

Nadat we met elkaar gegeten hebben kun je om 13.00 weer opgehaald worden bij de kerk.

Zit je in de 1ste, 2de, 3de van het VO, dan wordt je uiterlijk 11.45 verwacht in de hal van de Rehobothkerk te Sommelsdijk. Vanaf 11.30 zijn ook de kerkdeuren voor jullie open.

We zullen eerst met alle kinderen die er al zijn eten. Na het eten doen jullie een Bijbelstudie. Daarna gaan jullie het dorp in voor een leuk spel. Neem een jas mee en bij regen een paraplu/regenjas. Zorg dat als je die hebt, je telefoon goed opgeladen is. Heb je er geen dan geeft dat helemaal niets. De middag eindigt rond 15.00 uur.

 

Opgave verplicht.

  • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit