Dagelijks Woord

Meer over Wie zijn wij?

Activiteitencommissie Amedée

Ontstaan

Na een gehouden gemeente avond in 2018 ontstond het idee om een activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente van Middelharnis – Sommelsdijk te vormen. Al snel kwam het idee om acties te gaan organiseren, om daarmee meer onderlinge saamhorigheid binnen de gemeente te bevorderen en daarnaast inkomsten te genereren voor kerkvoogdij en diaconie. Bekende acties zouden worden voortgezet, maar er moesten ook zeker nieuwe acties worden bedacht en uitgevoerd. Vanaf het begin was duidelijk dat het niet om een korte periode zou gaan waarin acties zouden moeten worden gehouden. Daarom moest er overzicht komen van alle activiteiten verspreid over het jaar.

Doel

De Activiteitencommissie houdt zich bezig met het opzetten en coördineren van activiteiten binnen onze gemeente. Deze activiteiten hebben een tweeledig doel. Ten eerste ter bevordering van de onderlinge saamhorigheid en ten tweede om via de activiteiten geld bij elkaar te brengen ten bate van de kerkvoogdij en diaconie.

Acties

Lopende acties
28 oktober kipactie
10 november spelletjes avond (vrijdagavond)

Jaarlijkse acties
Op dit moment zijn er een aantal vaste acties door het jaar heen:
Kip verkoop
Jaarmarkt
Kerstpost
Oliebollen bakken

Commissieleden

Cees Blokland
(penningmeester)

Hoe mooi is het als je een schakeltje in de gemeente mag zijn, om zo met en voor elkaar gemeente te zijn. Een drive is dan onze extra dimensie, vanuit de liefde die God in ons wil leggen, dit te mogen doen. Actief maar ook vanuit onze “inhoud”, doet u / jij ook mee met de acties, maar vooral elkaar verbinden rondom die liefde.

Wim de Bonte

Mijn naam is Wim de Bonte, ik woon in Dirksland samen met mijn vrouw Ingeborg en hebben we 2 kinderen Lodewijk en Julius. Ik werk bij Kraakman B.V. in Nieuwe Tonge daar verkoop ik John Deere machines en onderdelen.In onze kerk mag ik naast mijn inzet voor de activiteitencommissie Amedee ook Leni Mijs helpen als hulpkoster tijdens de erediensten.

Niels Kleppe
(secretaris) 

Door mee te draaien in de activiteitencommissie Amedée wil ik bijdragen aan het doel waar Amedée voor is opgestart: geld voor de kerk ophalen en saamhorigheid binnen de gemeente bevorderen. Daarnaast vind ik het leuk om mezelf op deze actieve manier in te zetten binnen onze gemeente. In mijn dagelijks beroep geef ik les op het praktijkonderwijs van de Prins Maurits daarnaast ben ik man en vader van 2 kinderen.

Jaco Melaard

Ik ben Jaco Melaard en ben van beroep timmerman. Naast deze werkzaamheden heb ik verschillende hobby's.Vooral het bakken van brood, oliebollen etc. doe ik met veel plezier.Omdat ik graag actief bezig ben, vind ik het leuk om mijn steentje bij te dragen.

William Duijzer (voorzitter)

Wordt aan gewerkt.   

Maarten van Walsem

Het is goed om te zien dat de onderlinge band binnen de gemeente versterkt wordt door activiteiten die georganiseerd worden. Daarom vind ik het mooi dat ik hier sinds kort ook een rol in mag hebben. Mijn interesse voor ‘actieve’ activiteiten zal daar zeker in mee gaan spelen.

We zetten ons graag in ter ondersteuning bij A.C. Amedée. We onderhouden de website, webshop, sociale media kanalen, beheren de telefoon & maken flyers. 

 

 

Afbeelding met boom, buiten, gras, persoonAutomatisch gegenereerde beschrijving

Neem contact op

Heeft u een geweldig idee? Wilt u om welke reden dan ook iets melden? Vragen aan de activiteitencommissie? Een activiteit sponsoren vanuit een bedrijf of zomaar? We zijn bereikbaar
via het mailadres: acamedee@hhgmiddelharnis.nl
via Whatsapp: 06-83407005 (of Whatsapp ons)
via Facebook: Activiteitencommissie Amedee
via Instagram: @ACamedee
Bankgegevens activiteitencommissie NL41ABNA0510157742

Alle acties die door de activiteitencommissie worden georganiseerd, worden aangekondigd in de Vijgenboom, Scipio app en op de website. Hierbij zal altijd vermeld worden wat de actie inhoudt en hoe dit in zijn werk gaat. Om meer informatie te geven willen middels Instagram een kijkje achter de schermen geven maar ook u meer frequent op de hoogte houden van aankomende acties. 

Opening winterwerk 2023

bekijk alle albums

Zomermarkt 2023 | A.C. Amedée

bekijk alle albums

Taartenbakwedstrijd 2023

bekijk alle albums

Geheime maaltijd 2023 | AC Amedee

bekijk alle albums

Oliebollenactie 2022 | AC Amedee

bekijk alle albums

Escaperoom | AC Amedee

bekijk alle albums

Opening winterwerk 2022

bekijk alle albums

Voorjaarsmarkt 23 april

bekijk alle albums

Oliebollenactie 2021

bekijk alle albums

Geheime maaltijd 10-11 september

bekijk alle albums
  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit