Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

19:45 Interkerkelijke gebedsbijeenkomst tegen Halloween

31 oktober 2022

D.v. 31 oktober 2022 | 20:00 - 21:00 uur Hersteld Hervormde Gemeente Middelharnis-Sommelsdijk Maandag 31 oktober (Hervormingsdag!) zal weer op veel plaatsen het feest Halloween worden gevierd, oftewel: All Hallows Eve… de avond voor Allerheiligen.

 Het van oorsprong Keltische feest was niet alleen maar leuk. De Kelten dachten namelijk dat op deze laatste dag van hun kalenderjaar de doden herrezen uit de graven, om te spoken bij de levenden en hun weg naar het dodenrijk te zoeken. Inmiddels wordt tijdens Halloween een loopje genomen met de occulte wereld. Er wordt op grote schaal bewust of onbewust verwezen naar geesten, de dood en de aartsvijand van God.

Maandagavond 31 oktober van 20:00-21:00 uur hoopt de Evangelisatie- en zendingscommissie een interkerkelijke gebedsbijeenkomst te houden, in de Rehobothkerk (Olympiaweg 44, Sommelsdijk). Tijdens deze gebedsbijeenkomst zullen gebedsmomenten worden afgewisseld door meditatieve stukjes, gezang en gedichten. De inloop is vanaf 19:45 uur.

Laten we ons geroepen weten een front van gebed te vormen tegen deze satanische aanvallen op kerk en samenleving. We bidden, zingen, mediteren.. Iedereen van harte welkom!

Beef, satan! Hij, die ons geleidt, zal u de vaan doen strijken!

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit