• " en de Engel des HEEREN stond daarbij. " Zacharia 3: 5b
  • " Niet door kracht noch door geweld, maar door Mijn Geest zal het geschieden, zegt de HEERE der heirscharen. " Zacharia 4: 6b

Meer over Nieuws

Effe praete aflevering 2: Watersnoodramp

30 januari 2021

Omdat we elkaar als gemeente in deze tijd niet meer zo vaak kunnen ontmoeten is het idee ontstaan om interviews met gemeenteleden te houden en zo toch weer iets van elkaar te zien en te horen. Deze serie heet: Effe praete.

Aflevering 1 (met drie gemeenteleden die werkzaam zijn in de hulpverlening) kan nog teruggekeken worden via de Scipio app (onder Nieuws). 
Op zaterdag 30 januari a.s. om 19.30 uur wordt aflevering 2 uitgezonden. Hierin praten we met 2 gemeenteleden (dhr. S. Blok en mevr. W. van Oudenaren) over de watersnoodramp van 1953. Een indrukwekkend gesprek met ooggetuigen. Deze aflevering van Effe praete zal dit keer ook worden uitgezonden via de livestream (video en audio) en kerkradio. Ook kan deze uitzending later worden teruggekeken via de Scipio-app.

Helaas is de video livestream niet gelukt: het beeld en geluid kregen we niet synchroon. U kunt de opname van deze aflevering nu hier terugkijken.

We hopen dat deze gesprekken zullen bijdragen aan de onderlinge band in de gemeente. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u deze mailen naar effe_praete@hhgmiddelharnis.nl

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit