Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeente BBQ

25 juni 2022

Op D.V. zaterdag 25 juni hopen we de gemeente BBQ weer te houden bij de Familie Koole (Bommelsedijk 19A) in Achthuizen. Nu we elkaar weer mogen ontmoeten is het idee ontstaan om dit jaar toch weer onze gezellig gemeente bbq te organiseren. We begrijpen dat het kort dag is, maar we hopen toch op een grote opkomst. Inloop zal zijn vanaf 16:15 en we hopen om 17:00 te starten. 

Zoals voorgaande jaren willen we u vragen om zelf (klap)stoelen mee te nemen. Er zijn stoelen, maar niet genoeg! In verband met het vele afval wat er andere jaren was willen we u dit jaar ook vragen om uw eigen borden en bestek van huis mee te nemen. 
 

We hopen ook weer een aantal liederen met elkaar te zingen, dus als je een instrument bespeeld neem deze dan zeker mee voor de muzikale begeleiding van de liederen. 
 

De kosten bedragen voor de volwassen en kinderen vanaf 12 jaar: €15, voor de kinderen 5-12 jaar: €7,50 en voor de kinderen <5 jaar: €2. Per gezin geldt een maximum van EUR 60. Graag contant afrekenen op de dag zelf. 
 

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 20 juni bij Imke en Marianne de Ruiter via 06-82795140 (mag ook via een whatsapp bericht) of via marianne_123@live.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u komt, wat de leeftijden zijn en of u eventueel iemand mee kunt laten rijden of zelf mee wilt rijden.
 

We hopen u 25 juni te mogen ontmoeten! 
 

Namens de Commissie Gemeente BBQ 2022. 

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit