Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Kerstzangavond

22 december 2023

Op vrijdag 22 december zal er een bijzonder mooie kerstuitvoering gehouden worden in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk. Er is namelijk een diversiteit aan uitvoerenden samengesteld waardoor het een afwisselende avond zal worden.

Ten eerste zal het ensemble ‘Harmonie’ weer haar medewerking verlenen, welke bestaat uit leden van de HHK te Sommelsdijk. Zij zullen met zang en instrument verschillende nummers van niveau ten gehore brengen. Daarnaast zal het Zeeuws fluitensemble ‘Muzica’  aanwezig zijn en zullen verschillende kerstliederen op de pan- en dwarsfluit vertolken. Speciaal voor deze avond is het Mannenkwintet ‘Rehoboth’ samengesteld en zal bekende kerstliederen accapella voor u zingen.

Maar ook van u als bezoeker wordt een bijdrage verwacht door samen met de omlijsting door de Bovenstemgroep GO de samenzang te verzorgen.

Het orgel zal bespeeld worden door Johan van Wijk en de algemene muzikale leiding is in handen van Corné de Geus.

Ds. Kos hoopt de opening, sluiting en kerstboodschap te verzorgen.

Een bijzondere kerszangavond, dat heeft u al wel begrepen, welke u niet zou willen missen! Er zal een live CD opname gemaakt worden zodat u de avond, en anderen met ons, op een later moment nog eens terug kunt beluisteren.

De netto opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan het evangelisatiewerk in Oosterhout. Aanvang 19:30 uur

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit