• " en de Engel des HEEREN stond daarbij. " Zacharia 3: 5b
  • " Niet door kracht noch door geweld, maar door Mijn Geest zal het geschieden, zegt de HEERE der heirscharen. " Zacharia 4: 6b

Meer over Nieuws

Units bij de kerk zijn geplaatst (video)

Op donderdag 23 april zijn in de ochtend de eerste units door een kraan geplaatst naast het kerkgebouw. Onder leiding van Dutch Cabin Group zijn de units nauwkeurig geplaatst en de units aan elkaar bevestigd. In samenspraak met de kerkvoogdij en Jaco Melaard.

Op woensdagmiddag kwamen de eerste vrachtwagens uit Tsjechië om de units te leveren bij de kerk. Nog voor 8 uur ‘s morgens waren de voorbereidingen al getroffen om de units te gaan plaatsen. Onder toeziend oog van alle betrokken partijen is elke unit afzonderlijk precies geplaatst. Aan het einde van de morgen was het precisie werk gereed. Er zijn door diverse gemeenteleden voorbereidingen getroffen om deze te plaatsten. Er is een strak fundering gemaakt waarop de units komen te rusten. Tevens zijn de voorbereidingen getroffen voor elektra en water toevoer. Ook zal er een kleine keuken worden geplaatst. Een unit is 6 meter lang en ongeveer 2,5 meter breed. Totaal heeft het een vloeroppervlakte van 72 vierkante meters. Er zijn 2 deuren en de middelste unit heeft een raam voor lichtinval. Tevens zit er aan de zijkant ook een raam. Het geheel wordt door Jaco Melaard nog afgetimmerd om aan de eis van de gemeente te voldoen om het zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de uitstraling van de kerk. Wij hopen dat het veelvuldig gebruikt wordt en veel plezier aan beleefd wordt.

Om een indruk te krijgen van de plaatsing van de units is er een compilatie (samenvatting) video gemaakt. Bekijk deze hieronder.

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit