Dagelijks Woord

Meer over Wie zijn wij?

Activiteitencoördinatie

Doel

Dit met als belangrijkste taak de activiteiten die (een gedeelte van de) gemeenteleden aangaan goed te coördineren. Dat wil zeggen dat als er activiteiten zijn die (een deel van) de gemeente aangaan worden gestroomlijnd. Misschien vraagt u zich af of dat nu nodig is. Er blijkt dat er activiteiten spontaan op gezet worden, waarover de kerkvoogdij erg dankbaar is. Zeker in de afgelopen maanden met corona waren die welkom. Maar wat als iedereen ineens een activiteit organiseert en ook nog in dezelfde week? Dan is er in andere weken niks en de andere week heel veel activiteiten. Het lijkt ons goed om de reguliere en spontane initiatieven te coördineren, door vooraf in aanloop naar een activiteit elkaar (verenigen / clubs etc) meer te informeren. Het is mooi dat er veel is maar spreiden is dan wel noodzakelijk. Zeker als dat (een deel van) de gemeente aangaat. Graag willen wij daarom dit onder de aandacht brengen.

Heeft u een idee?

Mocht u betrokken zijn bij een reguliere activiteit of een spontaan idee hebben om te organiseren, stuur een mailtje met de informatie of jaarplanning naar: activiteitencoordinatie@hhgmiddelharnis.nl. U krijgt snel antwoord of de bewuste datum vrij is.

Contactpersonen

Vanuit kerkvoogdij Steef Visser | slvisser@hhgmiddelharnis.nl 
Vanuit AC Amedee William Duijzer  | wduijzer@hhgmiddelharnis.nl

Wij bidden dat alle activiteiten en initiatieven tot eenheid en zegen mogen zijn voor de gemeente. Mochten er nog vragen zijn, laat het gerust weten via de mail.

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit