• " En als hij handelde van rechtvaardigheid, en matigheid, en van het toekomende oordeel, Felix, zeer bevreesd geworden zijnde, antwoordde: Voor ditmaal ga heen; en als ik gelegenen tijd zal hebben bekomen, zo zal ik u tot mij roepen. " Handelingen 24: 25
 • " Want hiertoe zijt gij geroepen, dewijl ook Christus voor ons geleden heeft, ons een voorbeeld nalatende, opdat gij Zijn voetstappen zoudt navolgen; " 1 Petrus 2: 21

Meer over Wie zijn wij?

Verkoop collectebonnen

Er zijn bonnen met de volgende waardes (40 bonnen per vel):

 • Vel lichtgeel (€ 0,60 per bon, € 24 per vel)
 • Vel groen (€ 0,85 per bon, € 34 per vel)
 • Vel oranje (€ 1,35 per bon, € 54 per vel)
 • Vel grijs (€ 2,85 per bon, € 114 per vel)

Collectebonnen kunnen besteld worden via de website (zie uitleg hieronder).

U kunt per bestelling van 1 kleur tussen 1 en 50 vellen bestellen. Wilt u verschillende kleuren bestellen? Plaats dan een extra bestelling.

Het betalen van de bonnen gaat via iDEAL. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verwerkt. Bestellingen die gedaan zijn voor zaterdagavond 20:00 kunnen vanaf de daarop volgende zondag (of later in de week) in de kerk (in het kantoor van de koster) worden afgehaald.

Bent u niet in de gelegenheid om bonnen via dit webformulier te bestellen, dan kunt u ook een papieren bestelformulier deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus in de kerk. De papieren bestelformulieren zijn af te halen in de kerk (in de collectebonnen trolley) of hier te downloaden.

Heeft u vragen over de collectebonnen? Mail dan naar collectebonnen@hhgmiddelharnis.nl en vermeldt daarbij uw naam en telefoonnummer.

Uitleg collectebonnen bestellen

Stap 1: Ga naar het bestelformulier op de website www.hhgmiddelharnis.nl

Stap 2: Vul uw gegevens in:

 1. voorletters
 2. achternaam
 3. uw e-mailadres (voor de bevestiging van de bestelling)
 4. selecteer welke waarde/kleur vellen u wenst
 5. selecteer het aantal gewenste vellen

 

Stap 3: Klik op Betalen. U komt dan op de site van Mollie, waar u de instructies volgt om te betalen.

Als de betaling goed is verlopen komt u terug op de website van de kerk en ziet u de melding: "Bedankt, uw betaling is geslaagd."

U ontvangt per mail een bevestiging van de bestelling. Pas zodra wij ook een bevestiging hebben gehad dat de betaling geslaagd is zullen wij de bestelling in orde maken.

 • © hersteld hervormde kerk 2019