• " HEERE! als ik Uw rede gehoord heb, heb ik gevreesd; Uw werk, o HEERE! behoud dat in het leven in het midden der jaren, maak het bekend in het midden der jaren; in den toorn gedenk des ontfermens. " Habakuk 3: 2
 • " Zo zeide Israel tot Jozef: Weiden uw broeders niet bij Sichem? Kom, dat ik u tot hen zende. En hij zeide tot hem: Zie, hier ben ik! " Genesis 37: 13

Meer over Wie zijn wij?

Verkoop collectebonnen

Er zijn bonnen met de volgende waardes (40 bonnen per vel):

 • Vel lichtgeel (€ 0,60 per bon, € 24 per vel)
 • Vel groen (€ 0,85 per bon, € 34 per vel)
 • Vel oranje (€ 1,35 per bon, € 54 per vel)
 • Vel grijs (€ 2,85 per bon, € 114 per vel)

Collectebonnen kunnen besteld worden via de website (zie uitleg hieronder).

U kunt per bestelling van 1 kleur tussen 1 en 50 vellen bestellen. Wilt u verschillende kleuren bestellen? Plaats dan een extra bestelling.

Het betalen van de bonnen gaat via iDEAL. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verwerkt. Bestellingen die gedaan zijn van maandag tot en met donderdag kunnen in principe een dag later opgehaald worden in de kerk (doordeweeks in het kantoor van de koster, op zondag in de bibliotheek).

Bent u niet in de gelegenheid om bonnen via dit webformulier te bestellen, dan kunt u ook een papieren bestelformulier deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus in de kerk (bevestigd aan het collectebonnen-karretje). De papieren bestelformulieren zijn af te halen in de kerk (in het collectebonnen karretje is een hangmap met blanco formulieren) of hier te downloaden en uit te printen.

Heeft u vragen over de collectebonnen? Mail dan naar collectebonnen@hhgmiddelharnis.nl en vermeldt daarbij uw naam en telefoonnummer.

Uitleg collectebonnen bestellen

Stap 1: Ga naar het bestelformulier op de website www.hhgmiddelharnis.nl

Stap 2: Vul uw gegevens in:

 1. voorletters
 2. achternaam
 3. uw e-mailadres (voor de bevestiging van de bestelling)
 4. selecteer welke waarde/kleur vellen u wenst
 5. selecteer het aantal gewenste vellen

 

Stap 3: Klik op Betalen. U komt dan op de site van Mollie, waar u de instructies volgt om te betalen.

Als de betaling goed is verlopen komt u terug op de website van de kerk en ziet u de melding: "Bedankt, uw betaling is geslaagd."

U ontvangt per mail een bevestiging van de bestelling. Pas zodra wij ook een bevestiging hebben gehad dat de betaling geslaagd is zullen wij de bestelling in orde maken.

 • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit