• " Als een appelboom onder de bomen des wouds, zo is mijn Liefste onder de zonen; ik heb groten lust in Zijn schaduw, en zit er onder, en Zijn vrucht is mijn gehemelte zoet. " Hooglied 2: 3
  • " Want het leven is mij Christus, en het sterven is mij gewin. " Filippenzen 1: 21

Meer over Gemeenteleven

Jeugdvereniging

16+ Jeugdvereniging 'Nathánaël' is een christelijke JV voor jongeren van 16 jaar en ouder. We komen om de week samen op zondagavond. Eerst eten we gezellig met elkaar na de middagdienst. Hierna houden leden om de beurt een inleiding uit het boekje van de HHJO of kiezen een vrij onderwerp. Ook wordt er een paar keer per jaar een preekbespreking gehouden en de jaarlijkse quiz kan zeker niet vergeten worden! Fijn is het ook om heerlijk met elkaar te zingen en zo God groot te maken. Dit jaar denken we samen na over 'de eerste stappen zetten'. Mattheus volgde Jezus zonder aarzelen. Wat weerhoudt jou ervan om de eerste stappen te zetten (terug) naar God?

Ook organiseren we een paar keer per jaar gezellige activiteiten. Deze zijn op zaterdagavond & het toppunt van het seizoen is toch wel het JV- weekend! Zorg dat je daar zeker bij bent :)

Wil je meer weten? De JV heeft een eigen website met foto's, agenda, aanmeldformulier & ook een instagram pagina (jvnathanael), kom snel kijken!

 

 

 

 

http://www.jv-nathanael.nl

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit