Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Tienerclub

Zit jij in de 1e, 2e of 3e klas van het VO of ben je <16 jaar? Dan is de tienerclub iets voor jou!

Elke twee weken komen we bij elkaar om met jou na te denken over Gods Woord. We proberen je te prikkelen met interessante discussies, uitdagende opdrachten en kernachtige inleidingen. Ook vinden we het belangrijk om daarbij pittige onderwerpen te behandelen. Vind je het fijn om zelf een stukje uit de Bijbel te behandelen? In overleg kijken we wat je kunt betekenen voor de ander!

Wanneer je onze club regelmatig bezoekt word je opgenomen in de WhatsApp groep, zodat je op de hoogte blijft van al het clubnieuws dat belangrijk is. Ook krijg je een soort mentor toegewezen waar je altijd met je vraag naar toe kunt. Een van onze leidinggevenden is dan beschikbaar voor jou en te bereiken via de mail, WhatsApp of gewoon op een clubavond.

Op een normale clubavond komen we op donderdag bij elkaar van 19:00 tot 20:30. Een keer in de maand hebben we een extra bijzondere activiteit. We gaan dan met elkaar op pad om bijv. te schaatsen, sporten e.d. Erg gezellig! Het wordt dan wel wat later, dus houdt rekening met je huiswerkplanning :) Meestal gaan we aan het begin of einde van het seizoen ook een nachtje met elkaar weg. Kortom...een club die jij met je vrienden niet wilt missen!

We hopen je snel te zien!

Groetjes van Hannah, Anthony, Jonathan, Sjanne en Annemieke

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit