• " O Sion, gij verkondigster van goede boodschap, klim op een hogen berg; o Jeruzalem, gij verkondigster van goede boodschap, hef uw stem op met macht, hef ze op, vrees niet, zeg den steden van Juda: Zie hier is uw God! " Jesaja 40: 9 en 10
  • " vrees niet, zeg den steden van Juda: Zie hier is uw God! " Jesaja 40: 9

Meer over Gemeenteleven

Tienerclub

Zit jij in de 1e, 2e of 3e klas van het VO of ben je  <16 jaar? Dan is de Tienerclub iets voor jou!

 

Elke twee weken komen we bij elkaar om met jou na te denken over Gods Woord. Dit jaar zijn we bezig met het thema ‘Weerbaar christen zijn’. We proberen je te prikkelen met interessante discussies, uitdagende opdrachten en kernachtige inleidingen. We vinden het belangrijk om daarbij ook pittige onderwerpen te behandelen. Vind je het fijn om zelf een stukje uit de Bijbel te behandelen? In overleg kijken we wat je kunt beteken voor de ander!

 

Wanneer je onze club regelmatig bezoekt wordt je opgenomen in de WhatsApp groep zodat je op de hoogte blijft van al het clubnieuws dat belangrijk is. Ook krijg je een soort mentor toegewezen waar je altijd met je vraag naar toe kunt. Eén van onze leidinggevenden is dan beschikbaar voor jou en te bereiken via de mail, WhatsApp of gewoon op een clubavond.

 

Op een normale clubavond komen we op donderdag bij elkaar van 19.00 tot 20.30. Eén keer in de maand hebben we een extra bijzondere activiteit. We gaan dan met elkaar op pad om bijv. te schaatsen, te sporten e.d. Erg gezellig, het wordt dan wel wat later, dus houd rekening met je huiswerkplanning J. Meestal gaan we aan het begin of het einde van het seizoen ook een nachtje met elkaar weg. Kortom… een club die jij met je vrienden niet wilt missen!

Bekijk ons fotoalbum eens, dan heb je een beetje een idee!

  • © hersteld hervormde kerk 2018