• " Ik ben de Deur; indien iemand door Mij ingaat, die zal behouden worden; en hij zal ingaan en uitgaan, en weide vinden. " Johannes 10: 9
  • " Waarom is Hij Gods eniggeboren Zoon genaamd, zo wij tochGods kinderen zijn?
    Daarom, dat Christus alleen de eeuwige natuurlijke Zone Gods is, maar wij zijn om zijnentwil uit genade tot kinderen Gods aangenomen. "
    H.C. Zondag 13

Meer over Nieuws

Thema-avond 'Denk je Sterk'

22 mei 2019

Op woensdagavond 22 mei 2019 om 19.30 uur wordt er vanuit het Diaconaal Maatschappelijk Werk (Stichting Schuilplaats en de Vluchtheuvel) Goeree-Overflakkee een thema-avond georganiseerd.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kerkgebouw van de Ger Gem aan de Mozartsingel 2 te Dirksland, iedereen is welkom. Tijdens deze avond, die gericht is op het vergroten/verstevigen van je zelfvertrouwen, zal Lisanne van der Wekken als maatschappelijk werker dit thema verder uitdiepen.

In de praktijk komt Lisanne regelmatig mensen tegen die worstelen met hun zelfvertrouwen. Ze denken vaak te klein van zichzelf en te groot van de ander. Wat zal de ander van mij denken of wat heeft de ander gedacht toen ik die ene stap deed? Wat vindt mijn omgeving ervan als ik mijn baan opzeg? Wat zullen mijn vrienden zeggen als ik een andere keuze maak dan ze gewend zijn? Wat betekent gezond zelfvertrouwen in het leven als christen? Misschien zijn dit soort vragen wel herkenbaar. Tijdens deze themabijeenkomst wordt duidelijk waar deze vragen vandaan komen en hoe je ermee om kunt gaan.

Tijdens deze avond zal er een collecte gehouden worden ten bate van het Diaconaal Maatschappelijk Werk Goeree-Overflakkee.

  • © hersteld hervormde kerk 2019