• " Die in de dagen Zijns vleses, gebeden en smekingen tot Dengene, Die Hem uit den dood kon verlossen, met sterke roeping en tranen geofferd hebbende, en verhoord zijnde uit de vreze. " Hebree├źn 5: 7
  • " Hierna Jezus, wetende, dat nu alles volbracht was, opdat de Schrift zou vervuld worden, zeide: Mij dorst. " Johannes 19: 28

Meer over Nieuws

Zaal huren

Ons kerkgebouw beschikt over een aantal mooie, multifunctionele zalen. Naast het gebruik door verenigingen, catechisaties etc. worden deze ook beschikbaar gesteld voor het houden van verjaardagen, jubilea , kraamfeesten, vergaderingen en bijeenkomsten, die qua signatuur passen bij de principes van de Hersteld Hervormde Gemeenten.

Het houden van uw festiviteit kan een ontspannen aangelegenheid worden, als  wij het voor u mogen verzorgen.

Zo wordt vooraf met u doorgesproken hoe u de middag/avond ingevuld wilt hebben, wat wij u uit handen nemen, en wat de kosten zijn.

Van  het halen van de boodschappen, tot het uitzwaaien van uw gasten, doen we onze uiterste best, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Voor een verjaardag, jubileum of kraamfeest zorgen we dat de zaal er gezellig uitziet, en u zich geheel kunt wijden aan uw gasten.

Na afloop zorgen we ervoor, dat wat over is gebleven, netjes staat ingepakt, om mee te nemen naar een huis, wat schoon en opgeruimd op u wacht.

Vraag naar de mogelijkheden. Klik hier voor een fotoimpressie.

Gerian Kwakernaak
zaalverhuur@hhgmiddelharnis.nl

Telefoon: 0187-652098 / 06-23345858

  • © hersteld hervormde kerk 2019