• " Als een appelboom onder de bomen des wouds, zo is mijn Liefste onder de zonen; ik heb groten lust in Zijn schaduw, en zit er onder, en Zijn vrucht is mijn gehemelte zoet. " Hooglied 2: 3
  • " Want het leven is mij Christus, en het sterven is mij gewin. " Filippenzen 1: 21

Meer over Nieuws

Mannenontbijt 18 september

18 september 2021

Voor de mannen onder ons: het mannenontbijt is vorig jaar goed bevallen. Daarom nodigen we als mannenvereniging u/jou van harte uit op D.V. zaterdagmorgen 18 september voor het mannenontbijt. 

De ingrediënten voor dit samenzijn: een goed ontbijt, ontmoeting, bezinning en gebed. Het thema van de bezinning is: “Is dit niet het grote Babel, dat ik gebouwd heb? Gedachten over God, mens en geschiedenis vanuit het Bijbelboek Daniël.”
Om 7:30 uur is de kerk open en om 8:00 uur starten we het ontbijt. Dit zal plaatsvinden met inachtneming van de dan geldende corona maatregelen. Het is bedoeld voor alle mannen van onze gemeente, dus ongeacht lidmaatschap van de mannenvereniging. Het is noodzakelijk dat u/jij zich hiervoor opgeeft. Dit kan via de website (klik hier) of bij Reinald Rodenburg via rrodenburg@hhgmiddelharnis.nl of 0187-663998. We vragen een bijdrage van €6 per persoon. Geef u zo snel mogelijk op (maar uiterlijk 13 september) in verband met het beperkte aantal plaatsen. Tot de 18e!

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit