• " En Hij zeide tot hen: Wat is het, dat gij Mij gezocht hebt? Wist gij niet, dat Ik moet zijn in de dingen Mijns Vaders? " Lukas 2: 49
  • " Maar Abraham zeide: Kind, gedenk, dat gij uw goed ontvangen hebt in uw leven, en Lazarus desgelijks het kwade; en nu wordt hij vertroost, en gij lijdt smarten. " Lukas 16: 25

Meer over Nieuws

Winterse maaltijd

07 februari 2020

Op D.V. vrijdag 7 februari kunt u weer komen genieten van de gezellige winterse maaltijd.

Opgeven kan tot DV 27 januari, de helft van de opbrengst is voor het kinderproject in Suriname en de andere helft is voor onze kerk.

De winterse maaltijd is een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en zo een stukje gemeente-zijn ervaren. In een gezellige winterhal wordt u verwelkomd met warme glühwein, glaasje advocaat, een drankje, warme chocolademelk en erwtensoep. Dit tegen een kleine vergoeding. Geniet van de wintersfeer en schuif aan rond de open haard (voor een fijn gesprek!) Er is voor ieder wat wils. Drie soorten stamppot worden er geserveerd, of u kunt voor complete erwtensoepmaaltijd kiezen met roggebrood en spek.

Voor de kinderen is er patat met frikadel of kipnuggets. Als nagerecht krijgt u yoghurt met vers fruit. Vanaf 17.15 uur bent u welkom, en we hopen de maaltijd om 18.00 uur te beginnen. Geef u snel op bij Nelleke de Waard tel: (0187) 48 97 55 of per E-mail: n.dewaard@kliksafe.nl De prijzen zijn als volgt: €. 10 p.p. en €. 5. Per kind, tot een max. van €. 35 per gezin, excl. de drankjes. Glas glühwein €. 1 ,chocomel €. 0.50, advocaat €. 1. Rode en witte wijn €. 1.50 De wintermaaltijd, de ontmoetingsplek van ons allemaal!

  • © hersteld hervormde kerk 2020

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit